12 umbrele cu modele simpatice pentru sezonul ploios

Hey, ladies! 🤗 A sosit momentul să ne pregătim pentru sezonul ploios cu cele mai simpatice umbrele!

Până acum ceva vreme, nici nu mă gândeam la banala umbrelă de ploaie ca la un accesoriu fashion. Și acum mai am mici dubii, recunosc. Poate și faptul că mă deplasez 80% din timp cu mașina, nu m-a făcut s-o iau prea in serios. Ce model, ce design, ce print?! Dacă mă apără de vânt și ploaie, e perfectă! Eh, uitându-mă în stânga și în dreapta, am ajuns la concluzia că a început să se pună accent și pe acest accesoriu. Văd pe stradă persoane care-și asortează umbrela cu ținuta sau aleg modele care de mai de care mai funky, colorate și vesele și parcă, parcă aș scoate câțiva bănuți și pentru achiziția ei.

V-ați săturat de eterna umbrelă neagră, eventual și cu una-doua spițe rupte? 😏 Atunci nu ezitați să investiți într-o umbrelă de calitate, cu design vesel, care să vă încarce pozitiv în zilele mohorâte.

Dacă vrei un accesoriu care să te scoată din “mini” depresia ce vine la pachet odată cu sezonul ploios, o umbrelă colorată, înflorată e, cu siguranță, alegerea perfectă. Așa că, te invit să-ți alegi modelul de umbrelă care se potrivește cu stilul și personalitatea ta.

Vezi mai jos selecția mea de 12 umbrele cu modele simpatice, pe care le-am găsit în magazinele online. Dacă îți place vreun model, dă click pe poză să vezi cât costă și de unde poți să-l cumperi. Enjoy! 😉

 

Umbrelă Desigual

 

Umbrelă Fulton – Bloomsbury 2 Floral Haze 

Umbrelă Desigual Polynesia

 

Umbrelă Moschino – cu imprimeu inspirat de Olive Oyl

Umbrelă “Flowers”, Clayre & Eef

 

Umbrelă Fulton transparentă Birdcage

Umbrelă Lindy Lou cu imprimeu Londra- 2 persoane

Umbrelă pisici albe

 

Umbrelă Cats & Dogs

 

Umbrelă cu print căței – Tom Joule

Umbrelă cu bufnițe și inimi

 

Umbrelă cu tijă luminoasă Star Wars

 

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day!

Citește și:

 

featured image: https://stocksnap.io/author/43211


Posted

in

by