Winter is coming

Winter is coming, ladies! Dar… până atunci mai e o lună de toamnă. 😊

Toamna e totuși frumoasă, mai cade o frunză, mai dă o ploaie, mai bate un vânticel. Nu prea ai ce să faci, decât să te imbraci grosuț și elegant și să ieși la pozat.

Dar nu oricum, ci urmând următoarele reguli:

Prima regulă a ieșitului la pozat: îți grăbești fotograful, în cazul meu my dear husband, să fie gata, după care îl pui să te aștepte până ce termini cu machiajul. Atenție: corectarea machiajului se face până când simțiți că fotograful devine puțin nervos!

A doua regulă: Ajungi în locație și îi explici detaliat fotografului cum se fac pozele. După două poze de test, te hotărăști că totuși ar fi mai bine să te lași pe mâna lui, că nu degeaba e fotograf.

A treia regulă: Fotograful seminervos, după ce-și setează camera, se orientează după lumini, unghiuri, distanțe și focalizează, trebuie întrerupt prin așezarea excesivă a părului, corectarea gulerului precum și adăugarea sau scoaterea accesoriilor!

A patra regulă: Insistați pentru vizualizarea cât mai urgentă a pozelor! Acest lucru îl calmează de cele mai multe ori și îl motivează să privească cu optimism viitoarea ședință foto!

Mai jos gășiți rezultatul aplicării cu strictețe a acestor reguli. 😁

Am purtat un paltonaș simpatic, roz prăfuit, ca cele de aici, fular Christa de la Avon, botine negre Moldo, și geantă New Look.

Eu îți mulțumesc pentru vizită! 🤗 

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook

Have a lovely day! 

Te-ar putea interesa și:


Posted

in

by

Tags: