Yellow fever – Pictorialul de duminică

Duminică m-am trezit cu gândul să-mi petrec ziua stând în vârful patului uitându-mă la filme. Asta mi-a trecut prin minte când am deschis ferestrele dimineață. Plouase noaptea, era înnourat și aerul rece m-a făcut să mă bag înapoi sub plapumă. După vreo 2 ore de moțăit cu ochii întredeschiși și îndreptați spre TV, am zărit câteva raze timide de soare care încercau să-și facă loc printre draperiile trase. M-am ridicat din pat super motivată de soare și am hotărât că nu merită să irosesc această zi minunată în fața unui ecran. Oricum, vremea se tot răcește, și-o să devin încet, încet, cât de curând un mic “couch potato” ☺.

Inspirată fiind de soare, dar și de culoarea frunzelor de toamnă, am scos din cutie pantofii mei noi nouți galben/muștar pe care i-am asortat cu o bluză galbenă cu floricele mici roșii și albastre. La capitolul pantaloni, geacă și geantă n-am prea avut imaginație, așa că am tras pe mine ce mi-a căzut la mână… și ce să vezi, mi-au picat pe negru. 😬 (vezi link-urile către produse mai jos). Eh, știu că ar fi mers extraordinar de bine și cu o pereche de jeans pe albastru sau o pereche de pantaloni bleumarin, poate și cu o fustă pe maro, dar negrul reprezintă momentan zona mea de confort când vine vorba de poze.

Acestea fiind spuse, vă las aici câteva opere de-ale “fotografului de serviciu”, cel mai răbdător om de pe pământ. 🤗 Enjoy!

Ce-am purtat:

 

 

Eu îți mulțumesc pentru vizită!

Te invit să te abonezi la Newsletter și să mă urmărești și pe Facebook.

Have a lovely day! 

Te-ar putea interesa și:

 


Posted

in

by